Toppturer, uke 6 friluftsliv rås

I uke 6 

var friluftsliv rås på noen fantastiske toppturer. Turen begynte med Helgehornet som ikke ligger så langt unna skolen. På vei opp så hadde vi en god og lang lunsj der vi lagde snøprofil og fant ut at snøen var rb4. Etterhvert så gikk turen videre mot toppen der vi fikk en eventyrlig nedkjøring med masse puddersnø. Dagen etter ble kjøre turen litt lenger, kolvekinn var nemlig neste topp tur. Dette var en lengre og mer krevde tur enn helgehornet. Når vi stoppet for å ta lunsj, ble de fleste kalde fort. Da fant vi ut at vi skulle lage bål og sitte så tett som mulig rundt bålet. Etter en kjapp lunsj så kom vi oss opp mot sola på den første toppen. Der vi bestemte oss for at de som ville snu kunne gjøre det, og de som ville være med videre mot kolvekinn kunne fortsette på eventyret. Men eventyret tok brått slutt, 70 meter lengre opp blåste det utrolig mye, vi tok en felles beslutning om å snu. Det angra vi ikke et sekund på, snøen var helt fantastisk og vi kost oss ned med urørt snø. Utsikten var også noe av det spesielle som vi alle i rås klassen kommer til å huske. Vallahornet var den tredje topp turen vi skulle på. Vi begynte å gå opp til gapahuken der vi koste oss med sola, bål og gode samtaler. Etter lunsjen, bestemte vi oss igjen for splitte oss. Ca halve klassen ble med opp mot vallarhornet, der vi også storkoste oss nedover. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *