Uke 2 : Kaldt på Bjorli

Bali er tilbake på skolen og første uken har det blitt mye ski på beina. Allerede på mandag ble det randotur til Melshornet på noen i klassen. Nydelig vær og masse folk som var ute for å nyte pudderet. På tirsdag reiste vi til Bjorli for å trene skiteknikk og prøve oss på isklatring. Uken var kaldt og var til tider nede i 27 minusgrader. Vi hadde med oss Hilde og Rune som ga oss gode råd i bakken. Hilde hadde også gitt oss i oppgave å komme med skileker som vi gjorde i trekket. Forholdene var gode og vi koste oss både i og utenfor bakken. Hilde ledet også en liten randotur i toppen av trekket siste dagen. På lørdagen ledet Rune og Emil skøyte seminar. Det ble mye måking og lite skøyting, men stemningen ble bra med bål og toast. Konkurranseinstinktet og de manglende skøyteferdighetene kom godt frem under skøytestaffetten, hvor Rune og Rås fikk en overlegen seier på flere runder. Samme kvelden gikk flere i klassen opp til Gapahauken for å ake. Det var godt tempo opp bakken, men gikk betraktelig raskere ned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *