Uke 47: Julen Kommer

Denne uka startet med arbeid for en god sak. Hele skolen var med å sprang for håpskolen i Kina. Der klarte vi å samle inn ca. 32 000 kr. God stemning og mange slitene fjes.

Vi tokk også turen innom svømmehallen i Ulsteinvik. Der hadde vi både lek, hopp og diverse tester. Hvor vi blant annet failet 4 klasse kravet for flyting. Rune var med som vikar, og viste også x-klassen rundt på surfestrendene på Flø, senere i uken. I tillegg ble det også litt skating og klatring.

Denne uken kom også den første snøen (og julestemningen) til Ørsta. Mange fra skolen fikk også utnyttet gratis kveld i Ørsta skitrekk, i både preppa og upreppa bakke. Det ble også en heftig og våt snøballkrig på skolen. Elever på tvers av klassene fikk fått ut litt agresjon på slagmarken.

Guttene på skolen har også jobba hardt denne uka. Utrolig mange kreative og søte promposals har smeltet jentenes hjerter. Keep up the good work!

Uka ble avsluttet med elevkvelden til animasjonsgjengen. Temaet for kvelden var tidsreise og folk stilte i et bredt utvalg av kostymer.

Takk for en fin uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *