Farmen, turnering og elevkveld

Emma kastet fisken opp på land og sprang sin vei, godt å ha Julie ved sin side.

Fra tirsdag til torsdag var vi på Trandal å lekte Farmen. Klassene konkurrerte mot hverandre og valgte hver sin storbonde, som fikk ansvaret for at alle oppgavene vi fikk utdelt ble gjennomført. Det var konkurranser, leker og kokkekamp på stormkjøkken.

Skogeksperten kokte de 26 fiskene lagene klarte å skaffe. Mmm…. Yummy…

I huset ble det oppdaget en mus, noe som ikke var særlig populært blant jentene. De skrek og trippet på stoler. Jeppe fikk et koselig besøk av musen i bagen sin. Musen ble døpt Bjarte.

Etter mange konkurranser mellom klassene ble det omsider uavgjort. Etter frokost og frem til kvelds ble telefonene samlet inn, noe som gjorde at folk var mer sosiale og tiden fløy av gårde. På kvelden tok skogeksperten frem gitaren og det ble allsang i matsalen. En utrolig koselig tur hvor vi ble enda bedre kjent med hverandre.

Hilde Maria klarte å rygge mini bussen inn i støtfangeren til caravellen med håndbrekket på. Dette tok kaka for skogeksperten som brakk sammen i latterkrampe.

Volleyball turnering

Håkon in action.

Assistentene arrangerte volleyball turnering for elevene. Klassene spilte mot hverandre med varierte lag. Seieren gikk dessverre til ekstremsport.

The 80s

Personalet in the old days.

Denne lørdagen var det personalet som fikk æren av å underholde. Det var reker og fiskesuppe til middag. Mmm… Yummy… Showet inneholdt en quiz, sketch, et danseband og en fet cardio time.

Klassen i 80-talls stil.

For en fin og lærerik uke 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *