Uke 41: Tur til Slogen!

Hallais alle møre venner:)) Bedre sent enn aldri! Forrige uke var helt nydelig der høydepunktet var tidenes tur til Slogen der vi fikk tatt et fint gruppebilde wihoo.

Mandag startet med alle mulige morsomme valgfag. Deretter ble dagen litt mindre morsom siden klassen ble delt i to. Vi har nå en gruppe som heter Friluftsliv x og en som heter Friluftsliv Rås. Men vi er fortsatt én stor klasse som holder sammen for alltid<333

Tirsdag gikk vi en fantastisk tur til Slogen. Vi hadde nydelig vær og god stemning hele turen! Alle kom seg opp til toppen etter litt klyving på slutten. Her fikk assistentene våre tatt et fint bilde i kjoler inspirert av linjelæreren vår Hilde Maria. #girlpower

Onsdag hadde vi delt opplegg der den ene halvparten først var i klatrehallen, mens den andre halvparten hadde ballspill i gymsalen. Så hadde Silje en yogatime for begge klassene samlet. Det var digggg og vi ble ganske så myke.

Torsdag diskuterte vi i plenum om vi skulle avlyse turen til Bali eller ikke. Konklusjonen ble dessverre at det ikke blir Balitur. Men vi skal likevel finne på masse annet gøy i år og skal se på muligheter for alternativer senere. Too be continued…

Fredag hadde vi valgfag før lunsj wiho! Så stakk nesten halvparten hjem for å nyte en digg langhelg. Lørdag hadde vår kjære assistent Johanne bursdag og hun ble feiret på skikkelig vis! Gratulerer så mye med dagen verdens beste og kuleste<33333

Vi snakkes, alle sunne og møre venner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *