Uke 40: Til topps i Loen

Hei alle Møre fhs fans, da er enda en uke flydd forbi her på Møre folkehøgskole. Uka har vært morsom, utfordrende, spennene og full av nye opplevelser. Vi har til og med hatt skinnende sol hele uka, så den har selvfølgelig blitt nytt til det fulleste.

Mandagen startet med valgfag, etterfulgt av å benytte finværet til å få øvd på klatreferdighetene våre utendørs på Kyrkjesteinen.

Tirsdag startet med infotime om Randoneeski med Eirik, noe som fikk de fleste til å begynne å lengte etter vintersesongen. Etter lunsj dro siste halvdelen av klassen avgårde med Hilde Maria til klatrehallen for å ta topptaukort, mens resten ble igjen med Eirik og hadde lek i gymsalen.

Onsdag og torsdag gikk turen til Loen der vi gikk Via Ferrata opp Hoven (1011moh). Siden vi er så mange ble klassen her delt i to der A-klassen klatret onsdagen og B-klassen klatret på torsdagen. Turen var helt sykt fin med fantastisk utsikt og strålende vær. Noen fikk kjenne litt på høydeskrekken da det ble ganske luftig oppover, men alle kom seg opp. De som ikke klatret ble med Eirik ut på padletur med kajakk, med bålkos og god stemning.

Så kom helgen. Fredag klokken 00:00 startet Walk for Life, en konkurranse der det var om å gjøre å gå mest skritt. Mange i klassen tok på seg utfordringen og tok turen til Volda midt på natten og fikk en kick start på konkurransen. Lørdagen var det organisert både lek og turer for alle klassene til å sanke skritt. Mange i klassen deltok i både kanonball, volleyball, fotball og ulike turer i nærområde. På slutten av dagen var det premieutdeling og klassen hadde klart å gå seg inn på en andreplass som vi er veldig stolte av.

Alt i alt har vi hatt en helt super uke her på Møre! Snakkes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *