Uke 39: Gjensynsglede, nye utfordringer og barnebursdag

Hei alle fine folk!

Det er søndag, og enda en uke på Møre FHS er over. Den har vært innholdsrik, litt slitsom, men veldig morsom! Uken startet med linjefag, både mandag og tirsdag hadde vi klatring med Hilde Maria og Volleyball med assistentene. Vi fikk testa høydeskrekken, og underarmene er fortsatt støle. 

Anna på vei til toppen

På onsdag var det tid for klassens første surfetur. Turen gikk til nydelige og berømte Hoddevika, en plass 2,5 timers kjøretur unna skolen. Bussene ble pakka fulle av våtdrakter, surfebrett, mat og en haug spente elever. Surfingen var morsom, men vi skal ikke legge skjul på at det var krevende! La oss ikke glemme de 3 literne med saltvann som nå havna i lungene våre… Men – vi hadde en veldig fin tur, og gleder oss allerede til neste gang vi skal stå på brettene. 

We don’t catch feelings, we catch waves 😉
På vei hjem igjen stoppet gjengen for å ta bilde med det berømte Hoddevik-skiltet.

På torsdag våknet vi litt slitne etter surfingen, men på Møre FHS er det lite hvile å få. Derfor var det bare å sykle bort til klatrehallen og fortsette på klatringen. Halvparten av klassen fikk ta topptaukort, mens resten var igjen på skolen og måtte rydde opp etter gårsdagens festligheter..  Til middag samme dag fikk vi en hyggelig overraskelse… Frida S kom tilbake fra fem grufulle dager på sykehus, med brekt legg. Sånn kan det gå når man er en litt vel ivrig friluftselev som er vil lære seg å skate… Heldigvis har Frida mange snille medelever som kan hjelpe henne med det vanskelig handikapliv. 

GJENSYNSGLEDE!!!!!

Så kom fredag. Vi startet dagen med en inspirerende morgensamling holdt av Hilde Maria. Den sprudlende og tøffe dama har mange kloke og inspirerende ord! Etter dette var det tid for å sette i gang med valgfag! Her kunne man velge mellom blant annet mat på bål, massasje, klatring, kajakkpadling og skating.. Valgfag + salatbar til lunsj = komplett fredag! Fredag kveld gikk med til å øve på åpningsnummeret til elevkvelden. 

Valgfag: Mat på bål
Valgfag: Kajakkpadling

Lørdag kom, og denne dagen gikk med til danseseminar med Hilde Maria. Vi gjorde litt forskjellig, som å danse til Waka Waka, diskutere viktige verdensproblemer, bestemme skolens kjerneverdier og lærte oss ringdans. Vi koste oss veldig!

Lørdag kveld var det tid for Bali-klassens elevkveld. Vi inviterte hele skolen til barnebursdag, med pizza til middag og premie til eleven med det beste barnebursdag-antrekket. Barnebursdagen inneholdt også åpningsnummer, etterfulgt av rebus med barneleker og ble avsluttet med utekino. Det var litt stress å arrangere det hele, og gruer oss til den dagen vi er foreldre å må arrangere ekte barnebursdager.. Men vi håper skolens elever hadde en kveld de sent vil glemme. 

Småbarna koser seg med god pizza laget av gjengen på kjøkkenet.
Gutta stiller sterkt med hjemmelagde kostymer.

Etter søndagens deilige frokost tok en del av klassen en FRIVILLIG tur opp Vallahornet (809 m o.h). Ja, vi er såpass spreke og lystne på friluft. Med skyfri himmel og blide turfolk ble det en fortreffelig, men slitsom tur! Emma og Silje dro friluftsgamet enda lenger og badet i ørstafjorden da vi kom ned. 

Så alt i alt har vi hatt en deilig uke, og vi gleder oss til nye eventyr og flere fine klatrestunder neste uke! 

Kyss og klem Frida S, Eirik og Anne-Marie <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *