Uke 13 og solodøgn

Heihei, Martin og Sigrid som kommer med forrige ukes blogginnlegg.

Alle gjør litt forskjellig nå for tiden, blant annet jobber, trener, ser film, yoga, baker, men denne uka skal de fleste ut på solodøgn. Dette ble gjort på ulike dager, men de fleste fikk gjennomført solodøgnet. Vi har dagens challenge nesten hver dag! Og det har bestått av fotokonkurranse, ta inspo vaffelbilde, yoga og diktskriving! Ganske gøy!!

På torsdagen kom en andel av klassen tilbake fra solodøgn, og andre dro ut på ferd denne dagen. Grunnet mye inneluft, blir ikke dagene like innholdsrike som de var på møre. Corona har satt sitt merke på verden, og nå blir det derfor mye solo aktiviteter. Selvom vi ikke er fysisk på skolen, har vi fortsatt litt skoleaktiviteter.

Fredag og lørdag gikk nemlig til sjakkopplæring og turneringer med selveste Askild Bryn, som er sjakkekspert i NRK og nær venn med Magnus Carlsen. I fredagens turnering ble 47 stykker med. Her vant Maria fra Kinaklassen, men med Martin fra Baliklassen i hakk i hæl på andre plass, og Christian fra ekstremsport på tredje plass. Men på lørdagen var det andre boller! Her stakk Martin av med seieren og viser hvor gode baliklassen er på toppnivå! Her kom Maria fra Kinaklassen på andre, og Sondre fra peruklassen på tredje! Søndagen gikk til trening og chilling for samtlige elver. Hva ellers kan man gjøre i disse tider?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *