Strandauka(!!!) og en litt for brå avslutning…

Hey ho, det er Jonathan og Celina som kommer med et litt forsinket blogginnlegg fra uke 11, men bedre sent enn aldri hæ! Om det er en ting Baliklassen kan si om seg selv, må det nok være at vi sjeldent er tidsnok, til noe som helst… Men, vi kan love dere at dere ikke har ventet forgjeves, for denne uken var litt av en berg og dalbane!

Uken startet på mandag med ulike valgfag, alt fra klatring og volleyball til spikking og gitar, for så å planlegge til hytteturen etter lunsj. Noe av det gøyeste med dette var blant annet at vi fikk bestemme selv hva vi skulle ha til middag wii. For de fleste ble det noe ala burger, taco, pizza og den kjente meksikanske gryten<33 Vi skulle dele leiligheter med FIT-klassen, mens ekstremsport og Peru skulle bo sammen. 

Tirsdag morgen dro vi tidlig avgårde fra skolen og rett i bakken!! Føret var skambra og perfekt til å trene teknikk. Snart kjører vi som proffene (se for deg Aksel Lund Svindal og så har du oss;-P), bare vent hehe.  Da trekket stengte rant vi ned til hyttene hvor vi mekket middag og chillet. 

Onsdag våknet vi opp og var egentlig litt skeptiske på om vi kom til å stå på ski i det hele tatt, ettersom det var meldt så utrolig dårlig vær, men værgudene overrasket oss og det endte med å være den fineste dagen værmessig! Blå himmel, sol og pudder, kan det bli bedre? Mens noen sto i bakke, var andre på jakt etter pudder!<3<3 Kvelden ble tilbragt med kake og ny pærra episode sammen med FIT gjengen<3 Superkos <3 PS// bildet lengre nede av Pia som nyter pow :O

Torsdag våknet vi opp til en litt spent stemning med tanke på all snakk om korona på nyhetene, men da vi dro ut på ski var de bekymringene lagt litt på hylla og vi koste oss gløgg i hjel i bakken! De fleste av oss kjente godt i beina at vi allerede hadde vært 2 dager på ski, men det stoppet ikke oss! Slik som tirsdag og onsdag ble vi delt inn i grupper på 4-6 stk og én lærer/student (vi har hatt besøk av tre studenter fra Sogndal som skulle være med oss de neste 2 ukene), hvor vi øvde på teknikk både i bakke og off-pist. Etter lunsj kunne vi kjøre fritt, men alltid med en skibuddy. 

Da klokken slo 16 og trekket stengte fikk vi og FIT-klassen beskjed om å møtes i en av hyttene, hvor vi fikk beskjed om at vi ble hentet med buss i kveld og at skolen ble stengt på grunn av beskjed fra regjeringen som et tiltak mot spredning av korona. Kan vel mildt sagt si at vi ble satt ut, og bare tanken på å skulle forlate FHS og gjengen gjorde at de fleste knakk sammen. Klassen samlet seg og til tross for knuste hjerter og tårevåte øyne mimret vi tilbake på året med et smil om munnen<33 

Vel tilbake på skolen ble det arrangert nattcup og volleyballturnering, og wow så gøy det var! Alle var samlet i gymsalen med høy musikk, og vi imponerte virkelig på volleyballturneringen (2.plass!!!!!!) Etter dette var det en del som la seg etter en lang dag, mens andre ble igjen i gymsalen eller peisestua for å spille kort. 

Fredag var dagen hvor vi skulle dra hjem, og desidert den tristeste dagen på hele FHS. Vi visste det kom til å bli mega-ultra-trist den dag i mai da vi var ferdige, men nå som det kom så brått tror jeg en del ikke hadde tatt det helt innover seg og rett og slett var i sjokk. Selv om det var så utrolig trist, var det på en måte også veldig fint. Vi hang sammen, klemte på hverandre og snakket sammen om året som har vært, og hvor sjukt bra gjeng vi er blitt<33 Savner alle og enhver så mye nå som vi er borte fra hverandre! 

Lørdag & Søndag ble brukt til å pakke ut og å slappe av. Vi har et alternativt opplegg med FHS selv om vi ikke er fysisk sammen, og vi delte en del forslag til ting å gjøre de kommende ukene med hverandre. 

Vi savner klassen veldig veldig mye, men via Zoom og Facebook har vi god kontakt med hverandre<33 Store luftklemmer fra Jonathan og Celina<33

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *