Uke 7 :-) (en uforutsigbar uke)

Halloisen!<3<3<3<3<3

Ny uke og masse pow pow power, spontane Hilde Maria og sledebygging som tok 100 år (Vi kan nok desverre ikke redde liv denne sesongen)

Denne uka startet om vanlig med valgfag før lunsj. Etter lunsj var det tid for turplanlegging. Men turplanleggingen var forgjeves, fordi det var meldt om pudderalarm på Strandafjellet. Alle gledet seg til syke forhold i bakken. Urørt snø, masse tåke, litt sol, knall og fall, litt mer fall og sure lår gjorde dagen perfekt!

Onsdag var egentlig planen kveldskjøring i Hornindal, og sove leeeenge. Men etter leting etter den beste snøen, endte vi opp med å gå tur mot Sandhornet i steden for. Heldigvis startet dagen litt senere enn vanlig, så vi fikk tid til å sove lenge allikevel<3<3 takk Hildis<3<3<3<3 På turen lærte vi å bygge en redningsslede av ski og kreativitet. Her var det litt ulike resultater av sleder. I kampen om en Kvikk Lunsj, var det Kristine, Siri og Pia som stakk av med seieren. Litt usikre på om at vi kan redde folk med slede med det første..
Dessverre ble det ingen topp på oss denne gangen heller på grunn av dårlig sikt. selvfølgelig lettet tåka idet vi tok av fellene og var klar til å kjøre ned. Fin og rolig tur da 😉

Torsdag var vi klare for tur til Vallahornet, men det skjedde ikke. I steden for ble det tur til Melshornet for noen, Surf på Flø eller styrketrening med Peru. Ski gjengen hadde en flott tur med masse deilig nysnø, og Jonathan var rimelig ferdig i armene etter surf. Styrketrening folka chillet kanskje litt mer enn det di bygget muskler hehe. Fellesfag etter lunsj, Eirik bablet om noe han kaller for blasfemi. Hit us up om noen kan forklare oss hva det er.

Dette ble en kort uke ettersom det nå er tid for vinterferie. Adjø og takk for oss. Ida og Linnea out

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *