Folkefest på skolen!

Shallabais venner!

Gutta dine Astrid og Siri er tilbake med enda en blogg, og vi kan si at uke 6 har vært noe for seg sjæææl ass.

Vi starta uka som normalt med valgfag etterfulgt av linjetid. Men, noe var annerledes denne uka… Peruklassen var tilbake :0 Plutselig var det ikke så tomt på skolen lenger og det var faktisk folk i peisestua! I tillegg har vi fått et midlertidig tilskudd til gruppa, nemlig Rune. Rune vil bli lærer, men da må han ta pedagogikk. Det gjør han nå. Med oss. I 6 uker… WOPWOP! Rune er en skikkelig surferdude og eier på ski så dette kan bare bli bra 🙂

Vi brukte mandagen til å planlegge tirsdags-toppturen til Blæja. Det er høy skredfare på Sunnmøre for tiden, men vi gjør det beste ut av det og turen var fantastisk! Vi kom oss dessverre ikke til toppen fordi tåka kom krypende og sikten forsvant. Nedkjøringen var fantastisk derimot med masse pudder og god S. (Bortsett fra at Gard mista telefonen da.. ikke så god S)

Onsdagen gikk til volleyballtrening med Rune, for å spare beina til ski senere i uka. FIT-klassen kom også en etter en tilbake fra Thailand, med solbrun hud og nye tatoveringer. Vi så på skifilm på slutten av skoledagen, Den perfekte svingen, for å forberede oss til ski både torsdag og fredag.

Den komiske delen her er at når torsdagen kom og klassen satt klare i bilene for å dra til Stranda for å kjøre noen gode svinger på ski, bestemte Hilde Maria & co at vi heller skulle spare de pengene til en dag med bedre forhold. Da ble det å pakke ut av bilene, vi bestemte oss for at surf på Flø var bra, skatehallen var bra og en tur til svømmehallen i Ulsteinvik var bra. Da ble det sånn da. Jippi!!

Det er kanskje verdt å nevne at denne uka har det vært fjorårstreff på skolen. Det har myldret av folk på skolen og i puljer har det kommet elever som gikk på skolen her i fjor. Noen var til og med med til Flø for å se på klassen surfe.

WOOPWOOP, endelig fredag, det betyr skidag!!!! Hele skolen tok en tur til Strandafjellet for å nyte dagen i trekket. Denne dagen benyttet Hilde Maria til tvungen sosialisering mellom baliklassene. Bra forhold, fine folk og MAX guttastemning, hva mer kan man be om 🙂 En del av folket følte seg ikke helt trøtte da kvelden kom og følte at det var passelig med et nattbad rundt halv ett på natten;) Vi tenker; hvorfor ikke?

Så kom høydepunktet for fjoråretselevene. Fjorårsklassene møtte offisielt årets klasser i klasserommene før den berømte volleyballkampen på lørdag. Vi stilte med et sterkt lag og det ble en jevn kamp. Dessverre vant fjorårselevene. Ut i fra våre analyser har vi kommet fram til at gjennomsnittshøyden i fjor var betydelig mye høyere enn i år og at dette ga fjorårets elever en fordel i kampen. Men det gjorde ingenting fordi vi tok igjen senere på kvelden.

På lørdagskveld var det nemlig stelt i stand show for fjorårselevene der alle klassene i år hadde laget innslag. FIT hadde da en konkurranse der en elev fra hver klasse skulle konkurrere mot en elev som gikk i samme klasse i fjor. Stillingen endte 3-3 og konkurransen ble avgjort med håndbakk der vi var representert av Ådne fra Kina-klassen. Vi vant! Baliklassen hadde selvfølgelig sin signaturdans, både årets klasse og fjorårets klasse 🙂

årets dans på fjorårstreffet
Fjorårets dans på fjorårstreffet

Mer om denne uken er det egentlig ikke å si. Vi koser oss gløgg <3

Snakes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *