Uke 2 Winterwonderland Bjorli

Halla, gjengen er endelig samlet etter tre slappe uker med juleferie og er klare for noe sprell. Uka starter opp rolig med tidlig start klokka 12:30 hvor klassene møtes unntatt peru og fit som er endelig ute på sine spennende ekskursjoner men vi starter raskt opp uansett og planlegger uken med klassen raskt. Mandagen går raskt unna og klassen har allerede planlagt dagens neste fete gjøremål.

Tirsdags morning spretter klassen opp for dagens aktiviteter som har en lokasjon i Ulsteinvik. Her skal noen i klassen ut på en vindfull tur fra Ulsteinvik til Flø mens noen er allerede på flø og prøver seg på noe sjuke waves. Dagen bringer mye vind og store bølger som gir spennende aspekter på begge turene og gjengen er relativt fornøyd alle som en. Selv Marie, Astrid og Håvard som var litt uheldige og ble jaget ned fjellet av noen sinte store kuer. Dagen går over og turen for neste dag ses frem til av hele klassen.

Onsdags morning spretter klassen opp og pakker seg videre for nå skal turen videre på et lite lunsj besøk på Ålesund fhs, før vi endelig skal kunne dra i trampolinepark og gjøre noen kule triks. Her får vi en time med triksing og stupe teknikker som håvard står i front for. Dette var svært spennende og veldig ettertraktet.

Videre venter en lang biltur for nå tar værmeldingen oss frem til Bjorli hvor en to skidager skal bli flott. Under turen steller assistentene istand en god middag og når vi kommer til Åndalsnes venter det masse pizza på klassen, så dette kan vi ikke klage noe på. Etterpå blir det god skikjøring med mye snø mens vi kjører på kvelden før vi drar til hytten vi skal sove på hvor det var super god stemning med god kake og liten plass til en hel klasse.

Torsdag blir en super dag med helt vill powpow og en av de beste dagene på ski, Bjorli lever maks og det er såpass bra at klassen vil nesten tilbringe enda en dag slik at vi kan stå på mer ski, men dessverre ender vi opp med å reise hjem.

Fredag starter neste valgfagsperiode og helgene fortsetter normalt og start uken leverte flott for klassen hvor vi får kost oss masse. Masse love fra baliklassen<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *