En gang for lenge siden Uke 43

Hei, andre uke i Bali starter tidlig fremdeles med tidlige frokost før dagen besto av litt surfing på Kuta beach og Amplitude hvor det ble gjort noen heftige runder i pumptracken og syke skill på board av assistent Gard. Etter dette var det videre til læring om zero waste til en butikk hvor alt handlet om å være miljøvennlig i produktene. Litt teori om dette var viktig for så senere skulle vi ut og gjøre en innsats selv for planeten med en beachclean på Sanur for zero waste.

Tirsdag denne uken startet med en lang biltur når vi skulle oppover langs Bali for å oppleve sky temple sammen med ekstremsport. Tempelet hadde god utsikt og kø systemet for å ta bilde funket godt hvis man ventet noen timer. Dessverre hadde vi ikke tid til denne ventingen for et bilde så sammen med ekstremsport dro vi videre til dagens neste stopp som var rafting. Rafting var en spennende opplevelse og veldig gøy i starten, kanskje litt kjedelig mot slutt, men veldig gøy fremdeles. Lang dag med mye morsomheter når balilinja og ekstremsportklassen kommer sammen på turen.

Neste dag tok klassen imot en ny utfordring og istedenfor elev, var vi blitt lærere, vi ble kjørt ut til en skole her på Bali hvor vi skulle ha en time engelsk undervisning. Dette var en ny opplevelse og var virkelig stas siden barna virket svært glade og selv om ferdighetene var forskjellig blant barna prøvde de alle og deltok. Etter vi hadde fullført timen med undervisning var det endelig tilbake til mer surf med ripcurl, men denne gangen på Sanur hvor det var rev og ikke sand. Dette var veldig gøy og var enda større bølger enn vi hadde opplevd tidligere, og dette viste seg være en god læring for mer surfing.

Torsdag ble vår siste dag med ripcurl som surfeinstruktører og vi fikk oppleve store bølger på Sanur, det var veldig fin surf som var veldig slitsom og mange fikk oppleve bli kastet rundt av bølgene og ha det litt tungt. Martin kom opp igjen og manglet hjelm og Hilde fikk et brett i ribbeina. Etter dette var det fritid hvor mange dro til Kuta for å handle på beachwalk og noen for å se på egne surfebrett. Dagen ble rolig videre og gikk fort over til neste.

På fredag skulle klassene gjenforenes igjen for en nydelig photoshoot ved en foss hvor mange bilder ble tatt både i og utenfor vann, noe som var midt i blinken for alle insta aktive. Det var veldig kult og vi fikk oppleve ta bilder på en plass som virket litt lagd for par å være. Etter dette ble vi kjørt videre til Ubud, der vi skulle ta en tur i monkey forest og se på aper og forhåpentligvis kunne ta noen bilder med de på ryggen. Mange fikk oppleve dette på nært hold og Henrik var så “heldig” at de ga noen bitemerker også. Videre etter dette dro vi hjem igjen slitne men en overraskelse ventende. Dette viste seg å være at Hilde hadde organisert photoshoot der vi fikk kle oss i tradisjonelle drakter fra Bali og videre fylle på med bilder. Senere dro vi å spiste på stranden og avsluttet dagen flott med mange nye bilder på telefonen.

Lørdag ble også en begivenhetsfull dag hvor vi skulle endelig dra å se “ludvig” statuen eller vishnu garuda statuen som er verdens fjerde største statue i verden elns, men var kult likevel. Her var Hilde aktiv i lokalmiljøet og greide skaffe seg en samtale med hovedarktitekten av selve statuen og blitt bydd på date med han. Så videre etter dro vi til wakepark hvor vi skulle stå på wakeboard på line og her koste mange seg. Det var mye morsomheter og alle prøvde sitt beste.

Søndag ble mindre hendelsefull og startet dagen med å bære surfebrett til beachbreak hvor vi skulle prøve surfe litt, og det var veldig gøy med bølgene der og solen. Etter dette ble det til en ordentlig god søndag med film fordi da skulle vi begynne lære oss teori til dykking. Og noen kjedelige filmer ventet på oss selvom det var problemer med filmen i starten.

Godt oppsummert var uken kjempe bra hvor vi fikk oppleve mye nytt, det var mye sol og kose seg i og surfeferdighetene utviklet seg enda mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *