Back to reality :-PP

Les heller “back to heaven”, for livet smiler altså!! Denne uken er en bra(!!) uke med mye gøyale aktiviteter, og vi ser tilbake på den med et stort smil!

Mandag startet som vanlig med valgfag (kickboksing/ skating/ musikklytting/ origami o.l. Deretter var det full planlegging til overnattingstur i lavvo på Strandafjellet!!

Vi startet tidlig på den 1,5 times lange kjøreturen til Strandafjellet og var megaklare for bål og pinnebrød til lunsj, meen det ble ikke helt slik. De som hadde laget pinnebrøddeigen tenkte ikke på at de også skulle ha ansvar for å ta den med seg, og det ble fort ikke noe pinnebrød på denne gjengen..:)) Uansett så ble det en knakanes bra dag i trekket og mens de fleste sa seg fornøyde med å stå 11-17, var det noen spesielt interesserte som gikk ut igjen etter middag og sto 18-20 (dayym). Hilde Maria hadde lovet lavvo istedenfor hytte til denne turen da enkelte i klassen mente hytte var for lite friluftsliv, men da vi kom dit fant vi ut at lavvoen hadde både gulv og varme (diggzz).

Onsdag våknet vi 07:30, spiste frokost og gjorde oss klare til topptur opp Roaldshornet (1230moh). Da vi var litt over halvveis kom tåken sigende på, men løset seg opp da vi skulle kjøre nedover. Flere i gruppen nevnte at de syntes det var lettere å gå oppover denne gang enn forrige, noe som var skikkelig kult!

Sliten gjeng

Torsdag dro halve klassen i skatehallen og halve i klatrehallen. Klatrehallen var opptatt og det ble derfor heller en volleyballøkt på den gjengen. Etter lunsj var det duket for musikal i Ulsteinvik for hele skolen! Sunnmøre FHS hadde laget musikal og det var “High School Musical”.

Fredag var valgfagsdag og SALATBAR!!!!! Neste uke er Hildis på tur og vi går inn i en spennende uke med Gard og Henrik som “ledere”. Ønsk oss masse lykke til’a, we need it…:P

CHAAOO xoxo Celina & Håvard

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *