Uke 50: Topptur, hyttetur & Juleball

Denne uken er det Marie og Celina som skal ta dere gjennom den siste uken til Baliklassen før juleferien, og vi er megagiret!

Mandagen startet med valgfag og for vår del var det skating. Etter lunsj var det endelig(!) vår tur til å ha husvask, men det var jo null stress med tanke på at vi skulle få vise frem de fete randoskiene vi har skaffet oss! Og for å si det sånn, det var myye fete ski assa!! Knoll&tott skulle sammen med Hilde Maria lære oss hvordan vi tar på feller o.l. Deretter ble det pakking til klassens første topptur sammen (wopwoop).

Skituren var satt til Melshornet og rett etter morgensamling slang vi oss i bilen for å sette igang. Turen oppover gikk overraskende bra mtp. at bare et fåtall av oss hadde gått topptur før, men det var ingenting sammenlignet med nedoverturen wohoo! En god blanding av fall og null kontroll gjorde syrefesten til en lek:))

Onsdag er her og vi er enda mer giret idag enn igår. Turen oppover gikk knakenes bra, men det blåste en del på toppen og vi bestemte oss derfor for å bygge en mur (borg?) for ly. Hilde Maria bestemte seg plutselig for at dette var tiden for å teste skredutstyret vi får låne av skolen (woop). Humøret var helt på topp, og på bunnen ventet bussen som skulle ta oss til Standalhytten hvor vi tilbragte vår første hyttetur sammen<3<3 Noe som gjorde det enda bedre var at det ventet både TACO, BROWNIES, snøbading og badstu på oss, ahh;))) Kvelden ble avsluttet med julekalender, tull og fanteri:/

En lazy torsdagsmorgen på hytten ble brukt til å bygge skihopp utenfor hytten før vi dro tilbake på skolen til lunsj og romvask.

Fredag var igjen valgfag og for vår del ble det siste gang med skating og strikking. Strikkingen ble denne fredagen kombinert med håndballkamp i TVstua<33

Lørdag er det duket for juleball, men først og fremst var det siste dag av 30dagers challenge! Gapahukfolket var ekstra glade for det, og siste tur ble feiret med alkoholfri champis på toppen wiii! Deretter ble resten av formiddagen brukt til å ordne oss til fotografering og diggggz julemiddag med både pinnekjøtt og ribbe, tjoop! Alle klassene skulle også bidra med litt underholdning og siden vi er blitt utnevnt som årets danseklasse var det fort det vi bidro med! Valgfag Dans fikk også vist frem sine danseskillz med både pardans, polonese osv. osv. Alt i alt en kveld over all forventing<3<3

Søndag var vi ekstra spente på frokosten, da denne frokosten er nevnt for å være årets beste frokost på skolen, og for å si det sånn, den skuffet ikke!! Dette halvåret ble avsluttet med juletregang og farvel med Peru og FIT klassene som skal på utenlandstur etter nyttår:((

Og med det var årets siste FHSuke over og vi gleder oss allerede til å komme tilbake på nyåret<3<3 God jul folkens, masse klemmer fra disse girlsa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *