Uke 48: Godt å blandet

Mandag: Denne mandagen løp vi for inntekt til håpskolen. Dette er et prosjekt som kinalinjen har ansvar for. Prosjektet går ut på å samle inn penger for å gi barn i fattige strøk i Kina bedre vilkår og mulighet til å få seg en utdanning. Utdanning er en viktig faktor for å bekjempe fattigdom. Sykt bra innsats fra alle elevene på skolen:) ble en fet sum penger til barna i Kina.

Tirsdag: På tirsdag var vi på skredkurs med vår kjære vaktmester Bjørnar. Et innholdsrikt kurs som både vi og Peru klassen tok nytte av:) Etter dette fikk vi utdelt snøskredutstyr og hadde lek i gymsalen.

Onsdagen inneholdt orientering med Peruklassen. Vi trente nemlig på bruk av gps og kart. Etter mange timer ute ved Ørsta skitrekk, var det godt å komme seg tilbake i varmen. Ganske deilig å sykle til og fra skitrekket denne dagen.

Deretter kom jo nettopp torsdagen. På denne dagen stod leddklatring og brattkorttest på menyen. Her bestod alle som gjorde den!

Og etter torsdagen, kom jo nettopp fredagen. Her var dagen forskjellig for alle. Det var nemlig valgfagsdagen. Noen hadde skating, andre hadde kickboksing, ballspill, quiz osv.

Jajajajajaja, det var det. Hade’a!

Astrid og Martin over og ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *