Liiitt forsinka Baliblogg:(

Nå sitte Ida og Linnea på skolen, og har endelig fått raua i gir til å skrive blogginnlegget fra Bali. #flaut #latsabber

Mandagen starta, som alle andre morgener, med toast og eggerøre til frokost. Med treningsklærne på, dro vi tilbake til barneskolen for å ha gymtime. Waka waka og jenka ble en stor hit. Macarena derimot var ikke så gøy:-( Hauk og due var gøy (:-)), men stiv heks forble et mysterium. Etter gymtimen dro vi hver vår vei. Noen til Green Bowl beach for å chille og tæne, og noen til Sanur for å surfe. Den kvelden døde vi sammen da vi så på dykkerfilm.

Behind the scenes dykkefilm

Tirsdagen følte vi for å være wannabe ekstremsportklassen, og brukte dagen til sykling. Vi syklet nedover og oppover og bortover utallige risåkre og gjennom en chiliplantasje. De tøffeste/dummeste spiste chili 😎 På tur så vi en slange. Den var heldigvis død. Etter 30 km med vondt i rumpa og såre lår, fikk vi miegoreng til lunsj. Alle jublet!

Vi er egentlig maur
Kuer har også bestevenner
Etter 30km med sykling

Onsdag var dagen for å begynne og dykke. Vi dykket med Bali diving. Første dagen med dykking foregikk i et ca. 2meter dypt basseng. Her skulle vi bli godt kjent med og lære oss å bruke dykkerutstyret. Det var mye som måtte læres og mye vi skulle ha kontroll på. Selv om noen kanskje var litt skeptiske til dykkingen før vi hoppet ut i bassenget, virket det som de aller fleste gledet seg til vi skulle dykke i havet dagen etterpå. Til lunsj var det såklart nasi – og miegoreng. Hilde Maria, Pia og Kristine tok seg en jentetur til øya Nusa Penida imens vi dykket. Med Hilde Marias sjekketriks, klarte hun å få til litt VIP på ferga;-)

Torsdag var dagen vi skulle dykke i havet. Vi kjørte buss i noen timer før vi deretter kjørte videre med båt ut til stedet vi skulle dykke, Padang bai. Der hadde vi to dykk, og vi dykket ned til 12meter dyp. Henrik og Gard, som har dykkerlappen fra før av, dykket ned til 30meter :-O Vi så mange kule og fargerike fisker, blekksprut, skilpadde og fargerike korallrev.

Godgjengen med våre dyktige instruktører

Fredag, siste dagen med dykkerkurset, dro vi til det populære dykkestedet Tulamben for å dykke ned til et skipsvrak fra andre verdenskrig. De av oss som dykket, dykket ned til 18 meter og fikk fullført dykkersertifikatet. Det var kult. Etter denne opplevelsen tror vi at alle er enige i at timene vi brukte på dykkerfilmene var verdt det (eller hva Odin?) Sigrid, Kristine, Pia og Hilde Maria snorklet sammen med oss, og de fikk se mye fint de også! Denne dagen, som de to andre, ble avsluttet med gratis is på Bali Diving (shoutout for god service<3)

Lørdag var dagen alle gledet seg til. Vi starta dagen med å dra til badelandet Waterbom sammen med ekstremsportklassen. Alle satte pris på en avslappende dag i vannparken. Etterpå ble det fellesmiddag hos oss med de extreme, etterfulgt med fotballkamp mot balinesere. Norge vant (selvfølgelig :-P) Etter fotballkampen fortsatte festen på taket, sammen med sjåførene våres og familiene deres. Yogainstruktøren vår, Tamara, var DJ og stod for god musikk. Her fikk Marie slått seg løs på dansegulvet. Tor Erik fikk i seg litt for mye drikke (brus), og fikk danset litt på dansegulvet han også. Kvelden var vellykka!

Søndagen tilbrakte vi på havet sammen med de ekstreme. Hilde Maria og Tor Erik hadde leid to store katamaraner, og dette var en dag mange hadde gledet seg til. Vi koste oss på dekk (de fleste hvertfall) selv om været var overskyet, og den ene båten fikk problemer med motoren. Det syke med denne turen var at vi fikk se en flokk med ville delfiner, og Henrik, Benedikte, Edvard og Fridtjof snorklet med dem! Tæninga på dekk ble til en våt opplevelse, og vi avsluttet turen med god, rød farge. Noen ble mer solbrente enn andre (rip Marie og Linnea)

“Agnes, enten så flytte du deg ut av bildet eller så finne du deg en hatt!!!” -Astrid
Tre fruer fornøyde med hattekjøpet

xoxo Ida og Linnea

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *