Tix2 og Staysman + litt mer

Mandag morgen startet med valgfag som vanlig…
Men så etter lunsj turet hele baliklassen inn i bilene og kjørte helt ut til flø for en magisk overnatting. Med litt for tunge sekker gikk vi en lang lang tur på ca. 15min helt inn til buldresteinene. Der satt vi opp telt, noen slet mer enn andre. utover kvelden begynte noen å lage deilig laks på ekte friluftslivvis, mens andre fikk utfordre sine buldreferdigheter på de store steinene.
De tre modigste jentene i klassen valgte å sove under åpen himmel (presenning er nesten himmel) mens de mindre modige sov inne i telt.

Tirsdag begynte dagen med å pakke ned telt og rydde opp rot #sporløsferdsel. Nå gikk turen videre til flø campingplass. Her hadde vår kjære lærer lagt opp til mesternes mester (balilinjaedition). Her fikk alle bidra med noe, skadet eller ei. Vi fikk testet svømmeferdighet, padleferdigheter, presisjon og styrken helt ytterst i fingertuppene.

Etter det kjørte vi videre inn mot Ulsteinvik hvor vi skulle få klatre i en fjellvegg, med forskjellige vanskelighetsgrad på flere ruter fikk alle utfordret seg.

Onsdag fikk vi, til Sjur og Gards store lykke, tilbringe en hel dag sammen med Bjørnar ute i villmarken. Her lærte vi om ALT Bjørnar har i sekken på tur, men viktigst av alt førstehjelp på tur. VI LAGDE BÅL (Bjørnar lagde bål.)

Torsdag hadde vi gymsalaktiviteter med Martin, og en grundig gjennomgang av hvordan gjøre den perfekte knebøyen. De skadede samlet seg og dro ut på en flottersen paddletur i Ørsta-fjorden, og ventet spent på det fine været som aldri kom.

Fredag gikk hele dagen til valgfag, og på kvelden fikk alle som ville bli med på skattejakt rundt omkring på skolen, med gode spiselige premier.

Lørdag hadde body and mind hevet seg rundt og satt sammen et bra seminar om sin studietur til Thailand og Bali *applaus*. og på kvelden fikk alle være med på paralympics afterski som Peruklassen hadde stelt i stand. Her fikk vi munkholm og selveste Tix og Staysman kom på besøk sammen med alle sine afterskibimboer.

Søndagen var en avslappet dag etter har festing på afterski.

XOXO Synne og Line

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *