emneknagg bra uke

Vi startet mandagen som vanlig med diverse valgfag. Etter lunsj dro de som ikke hadde tatt klatrelappen (brattkort), til klatresiloen. De andre ble igjen på skolen og hadde klikkastemning i snøen med Edgard!!

På tirsdag dro gjengen til Strandafjellet for å shredde i digg snø. Lotte og Helene giret seg opp med RT2018 i minubussen, mens resten sov (kjedelig..). Det var njudelege forhold og bra vær på Strandafjellet. To stykker var så heldige at de ble hentet med snøskuter. Henriette trynet og måtte sitte i varmestuen. Line fikk litt overtenning og bestemte seg for å kjøre utfor et lite stup #overtenning. Hun måtte på legevakten….

På onsdag måtte vi slå oss sammen med ekstremsportklassen på tur til Sandhornet, fordi vi var kun 10 stk i klassen som kunne dra på tur #handikapklasse. Gjengen med handikap dro til Flø og så på bølger og surfere #gnarly #shaka #tubes. De 10 andre sterke gikk i nydelig vær og fabelaktige forhold til toppen av Standhornet. KJETIL var også med #cowboy. På toppen tok vi masse bilder til insta med Milde-Haria #lovemountains #mittfriluftsliv #utpåtur #neverstopexploring. Det var megadigg å kjøre ned fra fjedlet i pudder og ukjørt terreng.


Torsdag var en rolig dag. Vi så en sick klatre/ekspedisjonfilm. Den var rå #rå #sick #mangefeller

På fredag var det valgfag. Folk på kickboxing bokset luft. Folk på teatersport teatret. Folk på matlaging lagde digge pannekaker. Ingen skadet seg på skating<3 Tidligere rektor Knud Jørgen var besøk, og ved den anledning kunne vi få smake på smalahove. Det var ikke alle som turde dette, og det er forståelig. Kan ikke akkurat si at øyet var svæært delikat, men det var gøy å prøve:P

På lørdag fikk vi besøk av Fair Trade. Vi fikk ulike oppgaver som hadde med Fair Trade å gjøre, som for eksempel gå rundt på Amfi i et banankostyme og dele ut bananer. Noen andre fikk litt mer seriøse oppgaver, som å finne ut om skolen skal være en Fair Trade-skole. SKIVE MER HER. Denne lørdagen var det kinaklassen som stod for mat og underholdning. Sumin og Haibiao lagde megadigg kinesisk ribbe, nudler og colakylling!! Senere så vi en dokumentarvideo om Eivind fra animasjon. Den var funnyyy!! Temaet for kvelden var “gameshow”, så det ble mange ulike leker og spill #goigoi

På søndag dro noen på langrenn, noen dro på Nivane, noen opp til gapahuken og akte, mens noen brukte dagen til å slappe av og sove lenge #fhs #livet #er #hardt

Klem fra Relene Høssevold


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *