#gnarlyuke

Etter en lang juleferie kom vi endelig tilbake. Det var litt koselig å møte folk igjen. Vi startet med hardcore skating og klatring på fredag.

På lørdag var det volleyballturnering med hele klassen og selvfølgelig besto finalen av de to lagene fra Baliklassen som stilte. Under turneringen regjerte deler av Bali klassen #teamtrash #nr1 #best #fhs. Mens de andre #fiskiform kom på den bitre #andreplassen. Det var ikke tvil om hvem som kom til å vinne finalen #teamtrash.

På søndag var noen i klassen på Stranda og shredda #gnarly. Mens noen var på langrenn og klartret. #ikkebeggesamtidig. #sundayfunday #gnarly #sprekefolk.

På mandag hadde vi valgfag før lunsj før vi dro til #Bjorli. Der bodde vi ved Villa Verma #hostore #kultype #legende #gnarly. Etter ca 3 timer i en svett buss kom vi frem. Da lagde vi middag på bål og satt opp lavvoer som vi skulle sove i i tre dager. #matfrabunnen #soveute #friskluft #gnarly

Etter en natt med ymse søvn, der noen sov veldig godt (og snorket…), noen sov litt og noen var usikre på om de sov i hele tatt, sto teknikktrening i Bjorli på planen. Alle i klassen sto på ski, utenom to tullinger som kjørte brett og (å) ikke ski. Det var deilig nysnø i bakken så det ble en meget godkjent dag. #nysnø #randooibakken #100pauser #ventemye #verrenestedag #enkeltesovbedreennandre

Enkelte syntes at Onsdagen startet alt for tidlig mens andre syntes det var deilig og endelig komme seg ut av den iskalde soveposen. #kaldt #litesøvn Etter litt om og men kom klassen seg endelig i gang og satt kursen mot Bjorlitoppen. Etter en lang tur opp med en litt redusert klasse kom vi oss etterhvert til toppen. Etter en kort pause kjørte en sliten gjeng nedover fjellet i deilig urørt snø, her ble det mildt sagt mye venting, men det var gøy! #Stophverandremeter #syreilåra #knallogfall Når vi kom et stykke ned fra fjellet øvde vi på å lage skikjelker og det gikk sånn litt halveis bra. #langtid Når vi kom tilbake fra fjellet var det tid for middag så zipline der noen valgte å ha på seg ski. #rått #snøinakken #snøballkrig #gnarly

På Torsdagen sto vi opp tidlig og pakket ned lavvoene før vi dro tilbake til skolen. #takktiltore #sjukuke #pow #gnarly. Når vi om tilbake til skolen var det å pakke ut av bussen og romvask #vask #rydde. #gnarly


Fredagen var det valgfag. På skatingen ble det mye fall #sjukt #skada #verdtdet #gnarly #legevakta. Enkelte pinte seg gjennom teatersport #lek #drama #sjukt #stjerne.

Fredagen var det valgfag. På skatingen ble det mye fall #sjukt #skada #verdtdet #gnarly #legevakta. Enkelte pinte seg gjennom teatersport #lek #drama #sjukt #stjerne.

På Lørdagen hørte vi på Miranda snakke om den gangen hun (nesten) krysset Grønland på tvers. #sjukt #langtur Senere den kvelden koste vi oss med pizza og just dance! #moves #hips #litepizza #RÅttMEDPIZZA #xgutta #gnarly

Sist men ikke minst kom Søndag der en gjeng tullinger hadde bestemt seg for å prøve å faste, Martin sprakk klokka tre. Det var helt forferdelig for noen mens veldig gøy for and #sulten #slitengjeng #sjokoladepudding #dumme # gnarly

#LilVet #Garb


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *