Kor, kOr, koR og Ball (og litt mopp)

Heisann moppsann!

Uka som gikk startet med valgfag. Etter lunsjo ble det en deilig husvask for baliklassen. Det var ikke noe gøy, men heldigvis hadde vi både vanlig mopp OG elektrisk mopp!!!! Det reddet dagen.

Bilderesultat for mopp

Tirsdag satte den berømte koruka i gang. Den varte helt til Torsdag. Det var hvertfall ikke for lite kor. Det var det heldigvis ikke. Julenissen var så grei at han stilte opp som dirigent for hele skolen. Da måtte alle oppføre seg, for å komme på snillelista.

Vi ble alle delt inn i roller. Noen brakk nesten halsen, i forsøk på å treffe de aller lyseste tonene. Men det gikk heldigvis bra, for julenissen lærte oss så bra, så  det ble ingen brudd. Stygge toner derimot, ble det mye av. i løpet av uka lærte vi også mange nye ord, som «Sha», «Mimimimi», «Nga» og «ditto», i tillegg til å si bokstaven B uten E. Vi sang om djevelen, men vi hadde visst uttalt det feil, man skulle nemlig si «debol».

Fredag var valgfag, ikke linjefag eller kor eller ball eller husvask. Men det var kult da.

Relatert bilde

Lørdag var Ballet. Her tok alle på seg finstasen og hadde ball. Vi spiste god middag og dessert, og drakk juleøl med 0,7%. Vi ble driiiiita, og dansa hele natten lang<333  I tillegg hadde vi en adjektivhistorie, og den slo an som bare det!

Søndag var vi hængern hele gjengen. Ja

Det var det vi hadde for denne gang

Klemz fra Kaja og Sara

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *